TANDARTSPRAKTIJK ARKENDONK

Vergoedingen

Wij zijn transparant over onze kosten en de vergoedingen en proberen dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Daarom werken wij met speciale software en ontvangt u bij een begroting of na een behandeling een vergoedingsoverzicht op basis van uw afgesloten (aanvullende) zorgverzekering.

Wij dienen na een behandeling de zorgnota voor u in bij de zorgverzekeraar. Het gedeelte dat niet vergoed wordt, bijvoorbeeld uw eigen bijdrage of u heeft uw maximum vergoeding bereikt, betaalt u direct bij ons aan de balie. 

U hoeft dus zelf geen nota's bij de zorgverzekeraar in te dienen of dit voor te schieten.

Een uitzondering hierop geldt wanneer u verzekerd bent bij CZ. Voorheen konden wij alle zorgnota's bij hen indienen en brachten zij alle Eigen Bijdragen of niet vergoedde zorgkosten in rekening bij de cliënten.

Per 27 mei 2022 gaat dit veranderen.

CZ groep betaalt ons vanaf deze datum geen declaraties meer voor zorg waarvoor verzekerden geen verzekering hebben afgesloten. Deze dienen voortaan in de praktijk te worden voldaan.

Dit geldt niet voor zorg uit de basis- of aanvullende verzekering waar u wel een (aanvullende) verzekering voor heeft afgesloten. Deze worden nog steeds volledig aan ons betaalt en zullen door CZ groep aan u in rekening worden gebracht.

 

Prijsinformatie 2023
U kunt onze prijslijst hier downloaden, prijzen met een * zijn exclusief materiaal- en techniekkosten. Prijzen zijn volgens het NZA (Nederlandse Zorgautoriteit).

Wilt u uw tandartsverzekering aanpassen of afsluiten?

Kijk op Vergoeding tandarts en tandartsverzekering (update: 2023) - Independer voor verzekeringen en hun voorwaarden.